Verzendvoorwaarden van Vloerenkamer B.V.

Verzendvoorwaarden van Vloerenkamer B.V.

Bij Vloerenkamer zijn we toegewijd aan het leveren van uw bestelling met zorg en nauwkeurigheid. Lees de volgende verzendvoorwaarden zorgvuldig door:

 

Verzendmethoden

We verzenden onze producten via betrouwbare bezorgdiensten om ervoor te zorgen dat uw bestelling op tijd en in perfecte staat aankomt.

Verzendkosten

De kosten voor verzending zijn afhankelijk van de grootte en het gewicht van uw bestelling, evenals de afstand tot de afleverlocatie. Deze kosten worden duidelijk vermeld op de factuur bij het plaatsen van uw bestelling.

Leveringstermijnen

Hoewel we ernaar streven uw bestelling zo snel mogelijk te leveren, zijn de geschatte levertijden afhankelijk van de beschikbaarheid van het product en de bezorglocatie. We zullen u op de hoogte houden van eventuele vertragingen die zich kunnen voordoen.

Levering op de begane grond

Houd er rekening mee dat onze bezorgdienst standaard tot aan de eerste drempel op de begane grond levert. Indien u wenst dat uw bestelling op een andere locatie wordt afgeleverd, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Extra kosten kunnen van toepassing zijn.

Schade tijdens verzending

Controleer uw bestelling bij aankomst zorgvuldig op eventuele beschadigingen. Als u enige schade opmerkt, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We zullen ons best doen om de situatie op te lossen.

Fouten in het verzendadres

Vloerenkamer is niet verantwoordelijk voor fouten in het verzendadres zoals opgegeven door de klant. Eventuele kosten die voortvloeien uit het verzenden naar een incorrect adres zullen aan de klant in rekening worden gebracht.

Niet-leverbare producten

Mocht een product niet leverbaar zijn, dan nemen we contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Dit kan resulteren in een latere levering of het annuleren van de bestelling.