Terug naar overzicht

Vloeren in een Nieuwbouwwoning?

Vloeren in een Nieuwbouwwoning?

Nieuwe ontwikkeling: waterbestendig PVC

Bij de keuze van een nieuwe vloer zal je met diverse zaken rekening moeten houden, zoals: welke vloer vind ik mooi? Je kunt hierbij letten op materialen, kleuren en patronen. Welk budget heb ik voor mijn vloer beschikbaar? Ga ik de vloer zelf leggen of laten leggen? Welke vloer is praktisch in mijn situatie? Bij een nieuwbouwwoning moet je natuurlijk voor allerlei verschillende ruimtes een nieuwe vloer kiezen en kunnen bovenstaande afwegingen voor elke ruimte weer anders zijn. Wij zien bijvoorbeeld vaak dat mensen voor de benedenverdieping kiezen voor een houten vloer en op de bovenverdiepingen dan een laminaat of PVC vloer leggen. Met het uitgebreide assortiment bij Vloerenkamer kan je bij ons de vloeren voor de hele woning in 1x uitkiezen. Tegenwoordig worden nieuwbouwwoningen vaak opgeleverd met een lage temperatuurverwarming (LTV). Het is dan belangrijk om te controleren of de vloer van jouw keuze hiervoor geschikt is. Over het algemeen zijn zowel onze houten vloeren als de PVC en laminaatvloeren geschikt voor LTV, maar voor de zekerheid kan je altijd even met ons overleggen. Bij het leggen van de nieuwe vloer in een nieuwbouwwoning is het belangrijk de vochtigheid te controleren. De ondervloer mag niet teveel vocht bevatten als de vloer gelegd wordt.

"Toen onze nieuwbouwwoning in Eindhoven werd opgeleverd besloten we op advies van familie naar Oirschot te rijden voor een bezoek aan de Vloerenkamer. Een prima keuze, zo bleek. De verkoper heeft ons vriendelijk ontvangen en heel veel informatie gegeven die de keuze voor ons stukken makkelijker maakte. Uiteindelijk hebben we voor onze hele benedenverdieping en 2 slaapkamers boven de vloeren bij Vloerenkamer besteld. Boven hebben we zelf gelegd, beneden hebben we laten leggen door Vloerenkamer. In het hele traject zijn wij uitstekend geholpen en wij kunnen Vloerenkamer dan ook van harte aanbevelen." - Jan en Anja de Roos, Eindhoven

 

Over Vloerenkamer

Vloerenkamer is een toonaangevende vloerenwinkel in Noord-Brabant. In korte tijd zijn wij snel gegroeid, vooral dankzij ons uitgebreide assortiment en de klantvriendelijke service. In de driehoek Tilburg, Eindhoven, Den Bosch mag een bezoek aan de Vloerenkamer zeker niet ontbreken wanneer je een nieuwe vloer wil uitzoeken voor jouw nieuwbouwwoning, maar ook van buiten deze driehoek bezoeken mensen onze showroom graag. Wij hebben grote modellen van alle houten vloeren zodat je bij ons echt een goed beeld kunt krijgen van de vloer en niet op basis van 1 plankje een keuze hoeft te maken. Koop je nieuwe vloeren voor alle verdiepingen in je nieuwbouwwoning? Dan maken we natuurlijk graag een aantrekkelijke projectprijs voor jou. Hierbij leveren wij desgewenst ook aanverwante artikelen als plinten etc.